Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KAMMENOS ABD DIŞİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI WESS MİTCHELL İLE ATİNA’DA GÖRÜŞTÜ

KAMMENOS ABD DIŞİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI WESS MİTCHELL İLE ATİNA’DA GÖRÜŞTÜ

21
0

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos ABD’nin Avrupa ve Avrasya’dan sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Wess Mitchell ile Atina’da görüştü.

ABD’nin Atina Büyükelçisi Geoffrey Pyatt’ın da hazır bulunduğu görüşme yaklaşık 2 saat ve üzeri sürerken, görüşmede iki ülke arasında savunma alanında işbirliği konuları ele alındı, geniş bölgedeki gelişmeler hakkında karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.

Kaynaklardan elde edinilen bilgilere göre, ABD’nin Yunanistan’daki askeri çalışmaları kapsamında gündemde olan Larisa ve Dedeağaç konularının detaylı bir şekilde ele alınarak görüşüldüğü belirtiliyor.

Son olarak Savunma Balkanı Kammenos’un ABD’li Bakana Edirne’de tutuklu olarak bulunan iki Yunan asker hakkında detaylı bilgi verdiği belirtiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz