Ana Sayfa Batı Trakya Haberler B.Trakya Video Haber İsmet Kadı: “Onların Yapacağız Dediklerinin,Vaat Ettiklerinin,Biz İki Katını Zaten Yaptık”

İsmet Kadı: “Onların Yapacağız Dediklerinin,Vaat Ettiklerinin,Biz İki Katını Zaten Yaptık”

3
0

Yassıköy (İasmos) Belediye Başkanı, “Demokratik İşbirliği” Listesi Başkanı Dr. İsmet Kadı Bulatköy’de halka seslendi.

Yassıköy (İasmos) Belediye Başkanı, “Demokratik İşbirliği” Listesi Başkanı Dr. İsmet Kadı Bulatköy’de halka seslendi. Kadı, “onların yapacağız dedikleri vaat ettiklerinin biz iki katını zaten yaptık” diyerek göndermede bulundu.

“Demokratik İşbirliği” Listesi Başkanı Dr. İsmet Kadı Bulatköy’de halka hitap etti. Başkan İsmet kadı, Belediye yönetimi olarak verdikleri hizmetten bahsetti, eksikler olabileceğini ver yapılmış olan hataları da kabul ederek, gelecek dönemde daha aktif bir çalışmayla Belediye’nin de gerçekleştirmeye başladığı tasarruf programlarıyla elde edilecek kaynakları kullanarak var olan eksiklikleri en süratli bir şekilde gidereceklerini dile getirdi. İsmet Kadı rakiplerine de seslenerek, “onların yapacağız dedikleri vaat ettiklerinin biz iki katını zaten yaptık” diyerek göndermede bulundu.

İsmet Kadı konuşmasının sonunda Yassıköy Belediyesi sakinlerine seslenerek, 26 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlere katılan ve deneyimli isimlerden oluşan “Demokratik İşbirliği” Listesini desteklemeleri çağrısında bulundu.

Konuşmanın tamamını videodan izleyebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz