Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HÜSEYİN ESAT: “SİRİZANEL HÜKÜMETİ TÜTÜN ÜRETİCİSİYLE DALGA GEÇİYOR” (VİDEO İZLE)

HÜSEYİN ESAT: “SİRİZANEL HÜKÜMETİ TÜTÜN ÜRETİCİSİYLE DALGA GEÇİYOR” (VİDEO İZLE)

24
0

Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Esat hükümete yüklendi ve “SİRİZANEL Hükümeti tütün üreticisiyle dalga geçiyor” dedi.

İki günden beri BİRLİK Gazetesi hariç, bazı Azınlık ve çoğunluk basın kuruluşları, tütüncüye zarar paraları verilmesi konusunu allayıp pullayıp süsleyip sanki büyük bir marifetmiş gibi yutturmaya kalktı. Ancak konu tüm çıplaklığıyla görüldü ki, hiç te aktarılanlar gibi değil. Bir kez daha “zavallı” tütün üreticisi aldatıldı, soyuldu, alın teri çarçur edilerek başka taraflarla paylaşıldı.

BİRLİK Gazetesi olarak başından beri söyledik her yerde, yaptığımız tv programında da dile getirdik, dönüm başına 100 ila 120 euro verecekler dedik, ancak kimse bizi kaale almadı. Bugün keşke yanılsaydık ama nafile, insanımızı yine entrikalarla yoksulluğa ittiler.

Bu SİRİZANEL HÜKÜMETİNİN AZINLIĞI YOK ETME POLİTİKASIDIR! UYGULAMA SİSTEMATİK VE SİYASİDİR!!!UYANINNNNN!!!!!

İKTİDAR PARTİSİ SÖZDE AZINLIK MİLLETVEKİLLERİNE SÖZÜM YOK, ONLAR İŞİNİ BİLİR!!! İDEOLOJİLERİ AZINLIĞIN EKMEK TEKNESİNİN DE ÜZERİNDEDİR!!! 

İşin gerçeği bugün ortaya çıktı ve Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Esat yumdu gözünü açtı ağzını, SİRİZANEL hükümeti ve iktidar Milletvekillerine verdi veriştirdi.

13 Aralık 2018 Perşembe günü Kooperatif merkezinde düzenlediği basın toplantısında kameraların karşısına geçti ve önemli açıklamalarda bulundu Başkan Esat, “SİRİZANEL Hükümeti tütün üreticisiyle dalga geçiyor. Tütün üreticileri artık dayanamıyor, geçtiğimiz yıl zaten üretici tarlaya zor indi, bu yıl bu düşüş daha da etkili olacak. Hükümetin önerdiği zarar parasını asla kabul etmiyoruz ve haklarımızı alıncaya kadar da belirli aralıklarla yollarda olacağız, bunu herkes böyle bilsin” diyerek SİRİZANEL Hükümeti ve iktidar milletvekillerine yüklendi.

Esat Hüseyin’in önemli açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz.

VİDEO İZLE: https://www.dailymotion.com/video/x6yw0xg

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz