Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE ŞEHİR MEYDANINDA GAT GENÇLİK FESTİVALİ

GÜMÜLCİNE ŞEHİR MEYDANINDA GAT GENÇLİK FESTİVALİ

26
0

Genç Akademisyenler Topluluğu (GAT) 27 Ağustos 2014 Çarşamba akşamı Gümülcine şehir meydanında 5. Gençlik Festivali düzenledi.

Bu yıl katılımın düşük olduğu gözlemlenirken, birçok Azınlık Dernek Başkanı ve Belediye Başkanları ve diğer siyasilerin katılmaması ise dikkat çekti.

Festivalde, yerli müzik ve folklor gruplarının yanısıra Türkiye’den katılan “Yeni Türkü” müzik grubu da sahne aldı. Festivalde sponsorların katkılarıyla da Gazze için destek kampanyası standı açıldı. Küçük çocuklar da üzerlerinde Filistin Bayrağı’nın bulunduğu tişörtleriyle sahneden dünyaya barış mesajları verdi.

Gümülcine şehir meydanında düzenlenen festivale başta Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener ve eşi Nurel Şener olmak üzere, Muavin Konsoloslar Alper Atak, Adnan Öztürk, DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, İşadamı Levent Sadık Ahmet, Yassıköy Belediyesi Meclis Başkanı Önder Mümin, Trakya Tütüncüler Kooperatifi Başkanı Hüseyin Esat, diğer sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Her zaman olduğu gibi selamlama konuşmaları yapıldı, sponsor ve katılımcılara teşekkür plaketi verildi. Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener de yaptığı selamlama konuşmasında festivali organize etmelerinden dolayı GAT yönetim kurulunu ve gençleri tebrik etti.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x24pg4z_gat-festivali-2014-yeni-turku_news

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x24q1uh_gat-festivali-2014-yeni-turku-video-2_news

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x24q2rc_gat-festivali-2014-cocuklar-gazze_news

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz