Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE BELEDİYESİNE SORUYORUZ; HANGİ KİLİSENİN ÖNÜNDE TURŞU SATILIYOR VE TAŞIMACILIK DURAĞI VAR?

GÜMÜLCİNE BELEDİYESİNE SORUYORUZ; HANGİ KİLİSENİN ÖNÜNDE TURŞU SATILIYOR VE TAŞIMACILIK DURAĞI VAR?

29
0

Gümülcine Belediyesi’ne soruyoruz; hangi Kilisenin önünde turşu satılıyor ve taşımacılık durağı var?

Bu görülen manzara karşısında susmak bir dini mabete karşı yapılan saygısızlık ve işlenen suçu kabullenmek demektir. Dolaysıyla da BİRLİK Gazetesi olarak bir kez daha Gümülcine Belediyesine şunu hatırlatmak istiyoruz; Gümülcine’deki tarihi Eski Cami önündeki bu saygısızlığa ve bu ayıba daha ne kadar müsaade edeceksiniz? Turşu satılan stantda neden izin veriyorsunuz ki?

Peki, bir de defalarca yazdığımız ve çizdiğimiz, Sibel Mustafaoğlu başta olmak üzere diğer Meclis Üyeleri tarafından Caminin bahçesinde bulunan büfe hakkında Belediye’ye meşhur soru önergeleri verilmişti, kalktı, kalkacak, kaldırılacak derken büfe halen orada duruyor ve hizmet veriyor, bu nedir? Nerede soru önergeleri sunanlar? Bunu da mı unuttuk yahu? Eh o zaman biz toplum olamayız, ki kendi değerlerimize sahip çıkamıyoruz. Yani, Kosta, Hristo ne yapsın? Onlardan mı bekleyelim?

Haaaa, hazır yeri gelmişken unutmayalım; Petridis’in listesinden seçilen Türk Meclis Üyelerine de bir şey demiyorum. Onları bu konuda suçlamak haksızlık olur, onlar işlerini bilir.

Başka söze şu an gerek yok. Şimdilik bu kadar. Bekleyelim görelim ve unutmuyoruz, sadece bu konuya yeniden el atacağız. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz