Ana Sayfa Yunanistan Haber Grivas: “Yunanistan, Türkiye’nin tehdidine Karşı Üçüncü Taraflara Güvenmeyi Bırakmalı”

Grivas: “Yunanistan, Türkiye’nin tehdidine Karşı Üçüncü Taraflara Güvenmeyi Bırakmalı”

6
0

Konstantinos Grivas “Yunanistan, Türkiye’nin tehdidine karşı üçüncü taraflara güvenmeyi bırakmalı” dedi.

Yunanistan Harp Okulu öğretim görevlisi Konstantinos Grivas, “Yunanistan, Türkiye’nin tehdidine karşı üçüncü taraflara güvenmeyi bırakmalı. Ankara, daha önceden Doğu Akdeniz’de ulaşılabilecek oldu bittiler yarattı, bu Kastellorizo’ya kadar varabilir” bu sözlerle değerlendirdi.

Yunanistan Harp Okulu öğretim görevlisi Konstantinos Grivas 98.4 radyo programına katıldı ve son döneme Yunanistan ile Türkiye arasında Doğu Akdeniz ve Ege Denizi’nde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Konstantinos Grivas şu ifadeleri kullandı:

“Yunanistan, Türkiye’nin tehdidine karşı üçüncü taraflara güvenmeyi bırakmalı. Türkiye, adanın bir kısmında askeri işgali göz önüne alındığında, önümüzdeki dönemde Kıbrıs Münhasır Ekonomik Bölge’de gerilimi arttıracaktır. Yunanistan, Türkiye’nin tehdidine karşı üçüncü taraflara güvenmeyi bırakmalı. Ankara, daha önceden Doğu Akdeniz’de ulaşılabilecek oldu bittiler yarattı, bu Kastellorizo’ya kadar varabilir. Türkiye ile çatışmaların gidişatı belirlendi ve kendi takdirine bağlı olarak, yalnızca sert bir caydırıcılık politikasının onu durdurabilir. İfadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz