Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GERDEME VE KAYRAK KÖYLERİNE ELEKTRİK VERİLMESİNİ TALEP ETTİLER

GERDEME VE KAYRAK KÖYLERİNE ELEKTRİK VERİLMESİNİ TALEP ETTİLER

14
0

Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Meclis Üyesi Av.Önder Mümin ve Kozlukebir (Arriana) Belediye Meclis Başkanı Av. Mehmet Arnavut , 16 Mart Pazartesi günü Gümülcine (Komotini) Elektrik Şirketi (DEH) Müdürü Georgia Andreu yu ziyaret etti.

İkili bu ziyaretlerinde, son günlerde bölgede yaşanan ağır kış şartları nedeniyle elektriği kesik bulunan GERDEME ve KAYRAK köylerine acilen elektrik verilmesini talep ettiler. Sıcak bir ortamda geçen görüşme sonucunda Georgia Andreu bugün GERDEME, yarın KAYRAK köylerine elektrik verileceğini kendilerine aktardı.

Görüşmenin ardından Önder Mümin ve Mehmet Arnavut yaptıkları ortak açıklamada şunları belirttiler:

”Öncelikle ağır hava muhalefeti nedeni ile mağdur olan ve zor günler geçiren soydaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Değişik bölgelerde yaşanan sorunlar neticesinde tüm köylerimiz ile iletişim sağlanmış olup, GERDEME ve KAYRAK köylerinde on gündür elektrik kesintisi olduğunu tespit ettik. Bu doğrultuda Gümülcine Elektrik Şirketi Müdürü Georgia Andreuyu ziyaret ettik ve acilen GERDEME ve KAYRAK köylerine elektrik verilmesini talep ettik. Sıcak ve dosthane bir ortamda geçen görüşme neticesinde bugün GERDEME, yarın KAYRAK köylerine elektrik verileceğini halkımıza saygıyla duyururuz. Misafirperverliği ve acil müdahalesinden dolayı Gümülcine Elektrik Şirketi Müdürü sn. Georgia Andeuya teşekkürlerimizi arz ediyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz