Ana Sayfa Batı Trakya Haberler FEDERASYON BAŞKAN YARDIMCISI BATI TRAKYA CENAZE HİZMETLERİ ŞİRKETİNİ ZİYARET ETTİ

FEDERASYON BAŞKAN YARDIMCISI BATI TRAKYA CENAZE HİZMETLERİ ŞİRKETİNİ ZİYARET ETTİ

28
0

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu Başkan Yardımcısı sayın İbrahim Yusuf Hüseyin Batı Trakya Cenaze Hizmetleri Şirketi’ni ziyaret etti.

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) Başkan Yardımcısı İbrahim Yusuf Hüseyin Batı Trakya Cenaze Hizmetleri Şirketi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Almanyada yaşayan Batı Trakya Türklerinin vefatları durumunda cenazelerinin Yunanistan’a getirilmeleri konularında karşılaşılan sorunların ele alındığı belirtildi.

Batı Trakya Cenaze Hizmetleri Şirketi sahibi Erhan İmamoğlu, görüşmeyi BİRLİK Gazetesi’ne değerlendirdi. İmamoğlu şunları dile getirdi:

Batı Trakya’da bir ilki gerçekleştirdik ve adeta bu konuda çağ atladık.

“Batı Trakya Cenaze Hizmetleri Şirketi olarak geçtiğimiz aylarda Almanya’da bazı temaslarımız olmuştu. Bu temaslarımızda Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu yetkilileri ile de görüme fırsatı bulmuş, cenazelerin Batı Trakya’ya nakili konusunda kendileri ile şirket olarak işbirliğine hazır olduğumuzu kendilerine ifade etmiştim. Cenaze nakil ve defin konusunda Batı Trakya’da bir ilki gerçekleştirdik ve adeta bu konuda çağ atladık diyebilirim. Artık cenazelerimiz kamyonet kasasında sanki bir kenara atılmış değersiz bir eşya gibi değil, ölülerimize de değer vererek Anavatan Türkiye’de olduğu gibi özel tasarlanmış cenaze araçlarımızla Hastanelerden ve havalimanlarından alınarak nakil ve defnediliyor. Tüm hukuki gereklilikleri ve gerektiği şekilde hizmet veren tek cenaze şirketi olarak hizmet kalitemizi her geçen gün daha da geliştiriyoruz.

Bu vesileyle şirketimizi ziyaret eden Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu Başkan Yardımcısı sayın İbrahim Yusuf ile görüşerek, cenaze hizmetlerinin nasıl en iyi şekilde yapılacağı konularında fikir alış verişinde bulunduk. Hayırlısı ile en kısa zamanda iyi haberlerimizi sizlere aktaracağız” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz