Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ERDOĞAN SAİT: “YASSIKÖY’DEN DE ADAYLARIMIZ VAR”

ERDOĞAN SAİT: “YASSIKÖY’DEN DE ADAYLARIMIZ VAR”

20
0

Yassıköy Belediyesi “Birleşim Listesi” Başkan adayı Erdoğan Sait bir basın toplantısı düzenleyerek “Birleşim Listesi”nin Yassıköy’den de adayları olduğunu söyledi. Başkan adayı Erdoğan Sait, seçim yarışına devam ettiklerini ve başka bir listeyle işbirliği yapmayacaklarını ifade ederken, hiç bir listenin seçimleri birinci haftadan kazanmasının mümkün olmadığını, seçim yarışının ikinci haftaya kalacağını dile getirdi ve “halktan gelecek olan destekle biz ikinci haftaya kalacağız. Eğer bir manşet istiyorsanız, halkın bize söylediği bir lafı manşet yapabilirsiniz, “Yıkamazlar Bizi”.

Listesinin sabote edildiğini ve mağdur olduğunu ileri süren Erdoğan Sait, “bu konuda kimseyi suçlamıyorum. Bir futbol maçında maç kaybedildiğinde nasıl bütün sorumluluğu teknik direktör ğstleniyorsa ben de aynı şekilde bütün sorumluluğu üstlenmeye hazırım” dedi.

Basında çıkan bazı haberlerde belirtildiği gibi, “Yassıköy seçim bölgesinden seçime katılmadıkları” yönündeki ifadelerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Erdoğan Sait, “listemizde yapılan değişiklikler sonrasında 5 arkadaşımız fedakarlık yaptı ve listedeki yerlerini 3’ü Yassıköy, 1’i Yalımlı, 1’i Ortaca olmak üzere diğer 5 arkadaşımıza bıraktı. Böylece artık Yassıköy’den de adaylarımız var” dedi.

“Bize seçmen şu şekilde oy kullanacak”

Erdoğan Sait Yassıköy’deki seçmenlerin kendilerine ne şekilde oy kullanabileceklerini ise şu şekilde anlattı.

“Susurköy seçim bölgesindeki seçmenler kendi seçim bölgesinde 3 adaya oy verebilecek.

Yassıköy ve Arabacıköy seçim bölgelerindeki seçmenler ise tek 1 adaya oy kullanabiliyor. Arabacıköy’deki seçmenler kendi seçim bölgesinde sadece tek 1 adaya oy verebiliyor ve diğer iki seçim bölgesinden yani Arabacıköy ve Yassıköy’deki  seçmenler yine sadece tek 1 adaya oy verebilecek. Böylece Yassıköy seçim bölgesinden de seçime katılıyoruz.”

“Diğer iki listeden seçilecek olan Muhtarlarla işbirliği yapmaya hazırız”

“Birleşim Listesi”nde yer alan Muhtar adaylarının yeterli sayıda kadın muhtar adayı olmaması nedeniyle  Rodop Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından kabul edilmeyip red edilmesi sonrasında, Muhtar adaysız seçime katılacak olan Erdoğan Sait, “bizim listemizin adı “Birleşim Listesi”, Biz insanları birleştirmeye geliyoruz. O yüzden diğer iki listeden seçilecek olan Muhtarlarla işbirliği yapmaya hazırız” diye konuştu. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz