Ana Sayfa Batı Trakya Haber Dr. Öndağ İskeçe ve Gümülcine’de Soydaşlarıyla Buluştu

Dr. Öndağ İskeçe ve Gümülcine’de Soydaşlarıyla Buluştu

3
0

Türkiye’den eğitimci yazar Dr. Faruk Öndağ, 23 – 24 Ocak tarihleri arasında İskeçe ve Gümülcine’de “Motivasyon Fırtınası” ve “Bir İnsan İki Mucize” başlıklarını konu alan anlatılarla soydaşlarıyla buluştu.

Etkinlikler, İskeçe Müftülüğü, Gümülcine Müftülüğü, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) ve Gümülcine Türk Gençler Birliği’nin (GTGB) ortaklaşa organizasyonuyla gerçekleştirildi.

Dr. Faruk Öndağ ilk olarak İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’yı ziyaret etti.

İskeçe Müftülüğü ziyareti sonrasında sunumunu yapmak üzere Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği İskeçe Kültür Merkezi’ne geçti. Dr. Faruk Öndağ burada Başkan Dr. Hüseyin Baltacı ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Dr. Faruk Öndağ ilk olarak 23 Ocak Pazartesi günü saat 16:00’da BTAYTD İskeçe Kültür Merkezinde İskeçeli öğrencilerle “Motivasyon Fırtınası” başlıklı seminerde buluştu. İskeçeli öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde Dr. Faruk Öndağ’ın sunumu büyük beğeni topladı.

Gümülcine’de GTGB’de devam etti

Dr. Faruk Öndağ İskeçe’de gerçekleştirilen seminerlerin ardından 24 Ocak Salı günü Gümülcine’deki soydaşlarıyla buluştu.

Faruk Öndağ ilk olarak T.C. Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal’ı makamında ziyaret etti. Öndağ daha sonra Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’i makamında ziyaret etti.

BTAYTD Genel Merkezini ziyaret eden Faruk Öndağ burada BTAYTD Başkan Yardımcısı Ali Alioğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Dr. Faruk Öndağ daha sonra Gümülcine Türk Gençler Birliğine geçti.

Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde düzenlenen etkinlikte öğrencilerle buluştu. Etkinlilk GTGB Başkanı Sedat Hasan ve BTAYTD Başkanı Hüseyin Baltacı’nın selamlama konuşmalarıyla başladı.

Etkinlik sonunda Öndağ bu organizasyonda emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Etkinliğe Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğundan Ataşe Yardımcısı Güven Bora, BTAYTD Başkanı Dr.Hüseyin Baltacı, DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, GTGB Başkanı Sedat Hasan, Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneği Başkanı Sadık Sadık ve diğer azınlık kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz