Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DÖVDÜLER, TEHDİT ETTİLER MOTOSİKLET VE ARACINI ALDILAR DAHA SONRA YAKALANDILAR

DÖVDÜLER, TEHDİT ETTİLER MOTOSİKLET VE ARACINI ALDILAR DAHA SONRA YAKALANDILAR

15
0

Gümülcine’de ilginç bir olay yaşandı. İki kişi 23 ve 34 yaşında 50 yaşında bir şahısı dövdüler, tehdit ettiler ve motosikletle birlikte oğlunun aracını da aldılar. Araç ve motosikleti geri vermek için de daha sonra kendisinden haraç istediler. Ancak daha sonra bu olayı gerçekleştiren 23 ve 34 yaşında iki şahıs Gümülcine’de polis ekipleri tarafından yakalanarak savcılığa sevkedilerek haklarında gasp, tehdit, hırsızlık ve şiddet suçlamalarıyla hakim karşısına çıkarıldılar.

Olay şöyle gelişti. İki kişi 23 ve 34 yaşında, 50 yaşında bir şahısı akşam saatlerinde evinin önünde etkisiz hale getirerek motosikletine el koydular. Devamında yaralı adamdan oğlunun arabasının anahtarlarını istediler 50 yaşındaki adamı da araçla birlikte olay yerinden ıssız bir bölgeye götürdüler. Burada kendisini yine döverek ellerini ayaklarını bağladıktan sonra araç ve motosikleti geri vermeleri için adamdan bir miktar haraç istediler. Parayı bulamayacağını söyleyen adamı daha sonra olay yerinde serbest bıraktıktan sonra iki şahıs kaçarak kayıplara karıştılar.

Ancak 50 yaşındaki şahıs bu olayı derhal polise anlattı ve polis adamın verdiği bilgiler doğrultusunda kısa zamanda Gümülcine’de iki şahsı kıskıvrak yakalayıp savcılığa sevketti. Polisin verdiği bilgilere göre iki şahısın geçmişte de benzeri olaylardan ve uyuşturucu ile yakalandığı belirtiliyor. 23 yaşındaki şahısın ise geçmişte hırsızlık olaylarına karıştığı ifade ediliyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz