Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEDEAĞAÇ’TA İLK TÜRK AVUKAT AYDIN HALİL ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

DEDEAĞAÇ’TA İLK TÜRK AVUKAT AYDIN HALİL ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

394
0

Dedeağaç’ta ilk Türk avukat Aydın Halil kendi bürosunu açarak çalışmalarına başladı. Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener’in de katıldığı açılış töreni 10 Mayıs 2013 tarihinde Dedeağaç’taki bürosunda gerçekleşti.

Ayrıca açılış törenine başta T.C. Gümülcine Muavin Konsolosları Adnan Öztürk ve Alper Atak olmak üzere, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, SÖPA Dernek Başkanı Mehmet Derdiman, sabık milletvekili İlhan Ahmet, azınlık sivil toplum kuruluş temsilcileri ve aile üyeleri katıldı.

Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’in dualarıyla gerçekleştirilen açılış töreninde, Başkonsolos İlhan Şener avukat Aydın Halil’e, meslek hayatında başarı dileklerinde bulundu.

Açılış töreni sonrası emekli öğretmen Mehmet Devletoğlu, katılımcıların onuruna Dedeağaç’taki bir lokantada öğle yemeği verdi.

Dedeağaç Barosu’na kayıtlı avukat Aydın Halil, aslen Dikiltaş köyü doğumlu olup, emekli öğretmen Mehmet Devletoğlu’nun kızı Hülya Devletoğlu ile evli ve bir kız çocuk babasıdır.

Bizler de BİRLİK gazetesi ailesi olarak genç avukat Aydın Halil’e, yeni mesleğinde başarılar diliyoruz.

Avukat Aydın Halil’in Bürosu:

Dikastirion 30

Alexandroupoli 68100

Tel Fax: 25510 25040

Gsm: 6937 817 546

Email: aaydinhalil@hotmail.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz