Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ AZINLIKÇA DERGİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ

DEB PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ AZINLIKÇA DERGİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ

9
0

21 Kasım Çarşamba günü Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş ve ekibi, basın kuruluşlarını ziyaret kapsamında Azınlıkça Dergisi’ni ziyaret etti.

Azınlıkça Dergisi sahibi, editörü ve yazarı Evren Dede ile Azınlıkça Dergisi yazarlarından Aydın Bostancı tarafından karşılanan Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş, son dönemde Batı Trakya Azınlığı’nın maruz kaldığı haksızlıklar karşısında DEB Partisi’nin duruşunu, çalışmalarını ve düşüncelerini aktardı.

Genel Başkan, DEB Partisi olarak tartışmadan, kısır bir döngü içersindeki kavgadan yana olmadıklarını, ülkemiz Yunanistan’ın bütün siyasi kanalları ile iletişim halinde olmak istediklerini belirtti. Çözüm yollarının iletişimden ve karşılıklı duyulacak güvenden geçtiğini ifade etti.

Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş, Azınlıkça Dergisi sorumlularına yapmış oldukları yayınlarla Batı Trakya Türk Halkı’nın kültürüne, siyasetine ve sosyal yaşamına katkı sağladıklarından dolayı teşekkür etti.

Yapılan bu katkıdan DEB Partisi’nin de olumlu ve pozitif manada nasiplendiğini, yaptıkları bu hizmeti tarihin önemle kaydedeceğini söyledi. Medyanın gücüne inanan bir Genel Başkan olarak hem basın sahiplerine, hem de çalışanlarına DEB Partisi’ne yakın duruşlarından dolayı müteşekkir olduğunu belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz