Ana Sayfa Batı Trakya Haber DEB Partisini Ziyaret Ettiler

DEB Partisini Ziyaret Ettiler

4
0

Güney Meriç Eğitim ve Kültür Derneği Kadınlar Kolu yönetimi, 31 Mart Perşembe (bugün) günü DEB Partisi genel merkezini ziyaret etti.

Güney Meriç Eğitim ve Kültür Derneği Kadınlar Kolu Başkanı Ayfer İsmail, 17 Mart tarihinde DEB Partisi Kadınlar Kolunun Güney Meriç bölgesine gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Genel Başkan Çiğdem Asafoğlu’na teşekkür etti. Ziyaret sırasında ayrıca Meriç bölgesinde yaşanan sıkıntılar ele alındı ve pandemi sonrası yapılabilecek etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu da Güney Meriç Eğitim ve Kültür Derneği Kadınlar Kolu yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz