Ana Sayfa Batı Trakya Haberler CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A BATI TRAKYALILARIN SELAMLARINI İLETTİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A BATI TRAKYALILARIN SELAMLARINI İLETTİ

33
0

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Av. Necmettin Hüseyin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde verdiği 29 Ekim Cumhuriyet Resepsiyonu’na katıldı.

29 Ekim 2017 Pazar günü saat 18.00’de yaklaşık 2 bin davetlinin katılımı ile gerçekleştirilen resepsiyona katılan Genel Başkan Av. Necmettin Hüseyin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sohbet etme imkanı buldu. Genel Başkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a Batı Trakya Türklerinin anavatanda yaklaşık 50 yıldır yaşadıkları ve kronikleşen sorunlarının çözümünden dolayı “Türkiye Cumhuriyeti’ne müteşekkiriz” diyerek teşekkür etti.   

Genel Başkan ayrıca Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı hemşehrimiz Hakan Çavuşoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, eski Başbakanlar Tansu Çiller ve Yıldırım Akbulut, eski TBMM Başkanları Bülent Arınç ve Köksal Toptan, eski Bakan Hasan Celal Güzel ile hemşehrilerimiz IRCICA Direktörü Halit Eren ve TRT Genel Müdürü İbrahim Eren ile de sohbet ederek Batı Trakya camiasının selamlarını iletti.    

   

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz