Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ÇOCUKLAR OYNUYOR VE GERİ DÖNÜŞÜMÜ ÖĞRENİYOR

ÇOCUKLAR OYNUYOR VE GERİ DÖNÜŞÜMÜ ÖĞRENİYOR

28
0

Kozlukebir Belediyesi bölgesinde çocuklar hem oynuyor hem de geri dönüşümü öğreniyor.

Geri Dönüşüm oyun parkı, 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü Sirkeli köyü futbol sahasında Kozlukebir Belediyesi, Geri Dönüşüm Şirketi ve ΔΙΑΜΑΘ işbirliği çerçevesinde Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı ilkokul öğrencilerinin hem oynayıp hem de geri dönüşümün önemi hakkında bilgiye sahip olmalarını sağladı.

Çocuklar çuval atlama, bowling, puzzle, balık tutma ve halka geçirme gibi çeşitli oyunlar oynayarak hem eğlendiler hem de geri dönüşüm hakkında bilgi sahibi oldular.

Projenin amacı oyunlarla birlikte çocuklara hangi malzemelerin geri dönüşüme katkı sağladığını ,büyüklerin de bu konuda daha duyarlı olmaları durumda bu uygulamaların daha çok gelişerek daha iyi sonuçlar alınabileceğini eğlenerek ve oynayarak anlatabilmekti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz