Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ÇINAR DERNEĞİ YÖNETİMİ NEZAKET ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

ÇINAR DERNEĞİ YÖNETİMİ NEZAKET ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

18
0

Çınar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri 25 Nisan 2013 Perşembe günü bir dizi nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer ile Yönetim Kurulu Üyeleri Gülbeyaz Karahasan, Feyzullah Hasankahya, Abdullah Çolak ve Bilal Budur’un iştirak ettiği ziyaretlerde yapıcı görüşmeler gerçekleştirildi.

Çınar Derneği Yöneticileri ilk olarak T.C. Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener’i ziyaret etti. Görüşmede Muavin Konsolos İlkay Kocayiğit de hazır bulundu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Başkonsolos Şener dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Çınar Derneği Yöneticileri daha sonra Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’i makamında ziyaret ettiler. Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet’in de hazır bulunduğu görüşmede gündemdeki konular değerlendirildi ve işbirliği imkanları ele alındı. Ayrıca Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer Çınar Fm’in her zaman müftülüğün hizmetinde olduğunu ifade etti.

Daha sonra ziyaretlerine İskeçe ilinde devam eden Çınar Derneği yöneticileri İskeçe ilinin tek Türk belediyesi olan Mustafçova Belediyesi’ni ziyaret etti.

Mustafaçova Belediyesi ziyaretinde ilk olarak Belediye Başkanı Mustafa Cukal’ı ziyaret eden dernek yöneticileri, başarılı çalışmalarından dolayı belediye başkanına teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Mustafa Cukal da bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Çınar Derneği yöneticileri Mustafçova Belediyesi ziyaretinde Belediye Meclis Başkanı Gülbeyaz Karahasan, Başkan Yardımcıları Rıdvan Canbaz, Celal Giritli ve Cevdet Hüseyinbaşa, ayrıca Belediye Kalkınma Şirketi Başkanı Önder Meçoğlu ile görüşerek kendilerine Belediye Başkanı Mustafa Cukal ile birlikte zor şartlarda fedakarca yürüttükleri hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer yaptıkları ziyaretlerde samimi ve yapıcı görüşmeler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, bölge yöneticileri ve kurumlarına yönelik ziyaretlerinin devam edeceğini ve işbirliği imkanlarının değerlendirileceğini belirtti.   

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz