Ana Sayfa Batı Trakya Celal Bayar Azınlık Lisesi’nden Mezuniyet Töreni

Celal Bayar Azınlık Lisesi’nden Mezuniyet Töreni

2
0

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi’nden bu yıl toplam 89 öğrenci mezun olmayı başardı. Mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi.

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi’nden bu yıl toplam 89 öğrenci mezun oldu. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler 21 Haziran 2023 Çarşamba akşamı mezuniyet töreninde buluştular. Bu anlamlı günde öğrencileri Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal yalnız bırakmadı. Mezun olan öğrenciler grubu toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinlik her zaman olduğu gibi protokol konuşmaları ile başladı. Açılış konuşmasını Celal Bayar Azınlık Ortaokulu ve Lisesi Encümen Heyeti Başkanı Fuat Perende yaptı. Başkan Perende, bu yıl Celal Bayar Azınlık Lisesi’niden 89 öğrencinin mezun olduğunu dile getirdi ve “Tüm yaşam sürecinin içinde sürekli okuyun kendinizle ve başkalarınızla yarışın. Araştırmacı ve yaratıcı olun, kendinize güvenin. Güvensizlik insanı barışıksız kılar. Annelerinize ve büyüklerinize saygılı olun. Sizleri güzel işlerde görmek emeğinizin semeriniz olacaktır.” Diyerek öğrencilere nasihatte bulundu.

Sırasıyla kürsüye okul müdürü Tunalp Mehmet geldi. Tunalp Mehmet konuşmasında, “Okul günleriniz okul anılarına dönüşecektir. Celal Bayar Azınlık Lisesi sizleri sevgiyle ve saygıyla uğurluyor.” dedi.

Son olarak Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal söz aldı ve öğrencilere seslendi. Başkonsolos Ünal, “Algınız daima açık olsun, bilinciniz de daima yüksek olsun. Ama her şeyden önce cesaretli olun. Hayatın sizlere sunduğu fırsatları iyi değerlendirin. Aktif olun. Toplumun parmakla gösterdiği şahsiyetler olmayı hedefleyin. Sizlere nice sonsuz başarılar diliyorum ve sizleri sevgiyle kucaklıyorum, hayırlı ve uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra  müzik öğretmeni Mehmet Mustafa yönetiminde okul müzik grubu dinleti sundu. Programı devamında salonda bulunanlar öğrencilerin eğitim yılları boyunca yaptıkları etkinlik ve faaliyetlerden oluşan kısa film izlendi.

Bu yıl mezun olan öğrencilerden 20 tam puan alan Mehmet Nuri, Selcan Nisa Demir ve Ceren İkra Demir okulu birincilikte tamamladılar.

Okulun ikincisi 19.7 puanla Besim Ali Mehmet olurken, Emime Mehmet de 19.6 puanla ile üçüncü oldu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz