Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BTTADK: “SALDIRI ANAVATANIMIZI OLDUĞU GİBİ BATI TRAKYA MÜSLÜMAN TÜRK AZINLIĞI’NI DA DERİN...

BTTADK: “SALDIRI ANAVATANIMIZI OLDUĞU GİBİ BATI TRAKYA MÜSLÜMAN TÜRK AZINLIĞI’NI DA DERİN ÜZÜNTÜYE SEVKETMİŞTİR”

27
0

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu (BTTADK) İstanbul Atatürk Havalimanı’nda dün akşam teröristlerce gerçekleştirilen bombalı saldırıyı kınadı.

KINAMA VE BAŞSAĞLIĞI

Anavatanımız Türkiye’de İstanbul Atatürk Havalimanında, dün akşam teröristlerce gerçekleştirilen bombalı saldırı neticesinde, onlarca masum insanın can kaybına ve 150 kişiye yakın kişinin yaralanmasına neden olan terör olayı, tüm Türkiye’yi olduğu gibi Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nı da derin üzüntüye sevketmiştir.

İnsanlıktan nasibini almamış, vicdanı kararmış, gözünü kan bürümüş şer odakları tarafından masum kişilere yönelik olarak yapılan bu menfur saldırıları şahsım ve Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı adına şiddetle ve nefretle kınıyor, Yüce Mevlâ’dan bu karanlık ruhlu katilleri kahhar ism-i şerifiyle kahreylemesini niyaz ediyorum.

Bu çirkin saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Cenâb-ı Allah’tan rahmet, aile yakınlarına ve tüm Türk milletine sabırlar ve başsağlığı, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz.

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz