Ana Sayfa Batı Trakya “Benim Adaylığım Yunan Derin Devletinde Büyük Karışıklık, Ciddi Endişe ve Kaygılar Meydana...

“Benim Adaylığım Yunan Derin Devletinde Büyük Karışıklık, Ciddi Endişe ve Kaygılar Meydana Getirmiş”

2
0

Nazmi Arif, MERA25 partisi milletvekili adayları listesinden çıkarılmasına ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Nazmi Arif, “Mera25 Partisi yerel örgütünün bazı üyeleri, adaylığımın ilk anından itibaren şahsıma karşı cephe almış ve partinin aday değerlendirme komisyonunu pes ettirene dek korkunç bir baskı uygulamıştır.” İfadelerini kullanıyor.

Nazmi Arif yaptığı açıklamada şu ifadelere yer veriyor:

“Benim adaylığım Yunan derin devletinde büyük bir karışıklık ortamı ve çok ciddi endişe ve kaygılar meydana getirmiş”

“Değerli arkadaşlarım,

Mera25 Partisi Milletvekili adaylığımın, Parti kararı ile, artık geçerli olmadığını bildirmek isterim.

Mera25 Partisi yerel örgütünün bazı üyeleri, adaylığımın ilk anından itibaren şahsıma karşı cephe almış ve partinin aday değerlendirme Komisyonunu pes ettirene dek korkunç bir baskı uygulamıştır.

MERA25 parti’sinin tüm yetkililerine gönderilen mesajlarda ve protesto mektuplarında yer alan komik suçlamalar arasında, DEB partisi ile geçmişte olan ilişkim ve asılsız iddialar arasında da, Avramopoulos’un daha kurulmadan dağılan (KEP) partisine üye oluşum yer almaktadır.

Bu arada, MERA25 Partisi yetkililerine, aleyhimde gönderilen mesajlarda, gerçeklerle uzaktan yakından alakası olmayan siyasi yalanların ve iftiraların yer aldığı da dile getirilmektedir. Bu arada, benim Mera25 Partisinden Milletvekili adayı olduğumun açıklanması, beni çetin bir insan hakları mücadelecisi olarak bildikleri için, Yunan derin devletinde büyük bir karışıklık ortamı ve çok ciddi endişe ve kaygılar meydana getirmiş ve çıkar odakları ile oligark çevrelerinde ise, büyük rahatsızlıklar oluşturmuştur..

Bu durum ise, beni üzdüğü derecede onurlandırmaktadır.

Adaylığımın açıklandığı andan itibaren yanımda yer alan ve daha iyi bir yarın hayalini paylaşarak şahsıma oy kullanmayı düşünmüş olan herkese, gönülden teşekkür ederim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz