Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BELEDİYE BAŞKANI PETRİDİS KOLTUĞUNDA OTURURKEN, SOKAK KÖPEKLERİ ÇOCUKLARA SALDIRIYOR

BELEDİYE BAŞKANI PETRİDİS KOLTUĞUNDA OTURURKEN, SOKAK KÖPEKLERİ ÇOCUKLARA SALDIRIYOR

29
0

Gümülcine Belediye Başkanı Petridis koltuğunda otururken sokak köpekleri çocuklara saldırıp ısırıyor.

Gümülcine (Komotini) Belediye Başkanı Yorgos Petridis koltuğunda otururken, Gümülcine’nin neredeyse tüm sokaklarında başı boş dolaşan onlarca saldırgan sokak köpekleri çocukları ısırıyor.

Sadece çocukları değil, son bir yılda insanlara yapılan saldırılar belki de yüzü aştı. Bu vahim durum karşısında Belediye Başkanı Petridis yönetimi önlem almakta aciz kalıyor. Öyle ki sokaklar saldırgan köpeklerle doldu taştı.

Günün belirli saatlerinde okula giden ve ardından da dershanelere giden çocukları anne babaları götürmek zorunda kalıyor. Köpekler tarafından saldırılar sadece çocuklara yönelik değil, yetişkinler de sokak köpeklerinin saldırılarına maruz kalıyor.

KÖPEKLER 15 YAŞINDA KIZ ÇOCUĞUNA SALDIRDI, ÇOCUK HATANEYE KALDIRILDI!

Son olarak sokak köpeklerinin saldırıları 15-16 yaşlarında bir kız çocuğuna yönelikti. Gümülcine’nin saygın ve tanınmış esnaflarından bir ailenin 15-16 yaşlarında bir kız çocuğu 4 köpek tarafından saldırıya uğradı.

Bisikletiyle eve döndüğü bir anda Manesi caddesinde Tekke Camii’nin bulunduğu sokakta 4 köpek tarafından saldırıya uğrayan kız çocuğu köpeklerin saldırısından canını zor kurtardı. Bir anda kız çocuğuna saldıran köpekler, kız çocuğunu bacağından ısırdı. Derhal hastaneye kaldırılan çocuğun bacağına yaklaşık 5 dikiş atıldı. Yaşanan bu olayın ardından saldırıya uğrayan çocuk bisiklete binmeye korkuyor ve okula ailesi tarafından götürülüyor.

Tabii ki her zaman olduğu gibi bugüne kadar herhangi bir önlem alınmadığı belli, çünkü sokaklar başıboş köpeklerle doldu taştı. Gümülcine Belediyesi yaşanan bu saldırı olaylarıyla ilgili önlem alıp almayacağı ise merak konusu.

Belediye’nin birçok konuda eksik hizmet vermesinden dolayı vatandaşlar Petridis yönetiminin vurdum duymazlığı karşısında çaresiz, ancak tepkili oldukları da biliniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz