Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BELEDİYE BAŞKANI KABZA MİLLETVEKİLLERİYLE BİRLİKTE ATİNA’DA BAKANLIKLARI ZİYARET EDEREK SORUNLARA ÇÖZÜM ARADI

BELEDİYE BAŞKANI KABZA MİLLETVEKİLLERİYLE BİRLİKTE ATİNA’DA BAKANLIKLARI ZİYARET EDEREK SORUNLARA ÇÖZÜM ARADI

28
0

Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza Atina’da Milletvekilleri Zeybek ve Giannakidis ile birlikte Bakanlıkları dolaşarak sorunlara çözüm aradı.

İskeçe  milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Stathis Giannakidis, Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza ile birlikte İçişleri Bakanı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Tarım Bakanlığı yetkilileri ile bir dizi görüşmeler gerçekleştirdiler.

İçişleri Bakanlığı:

Yapılmış olan gürüşmelerde İçişleri Bakanı sayın Panos Skrurletis  Mustafçova belediyesinde  yapılmakta olan bir dizi teknik ve alt yapı proje çalışmaları hakkında bilgilendirilmiş ve bu tarz çalışmaların yerel halkın günlük  hayat şartları açısından önemi vurgulanmıştır. Ayrıca yeni belediye binasının projelendirilmesi ve uygulama aşamasına geçirilebilmesi için bakanlıktan gerekli yasal düzenlemenin yapılması arz edilmiştir.

İçişleri Bakanι Skurletis’ in İskeçe’ye yapmış olduğu ziyareti esnasında da açıkladığı gibi Mustafçova belediyesine en kısa zamanda  300.000 Euro’luk mali yardım yapılacağı Bakan tarafından tekrar dile getirildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı:

Ayrıca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında Dedes’in danışmanı ile yapılan görüşmelerde Ketenlik köyü için ulaşım projesi hakkında bilgi verilmiştir. Aynı zamanda Ιlıca köyünde sel baskını projelerinin bir an önce uygulamaya geçirilmesinin önemi vurgulandı.

Tarım Bakanlığı:

Tarım Bakınlığında, Τarım Bakanlığı Genel Sekreteri Kasimis ile yapılan görüşmelerde, Kasimis milletvekilleri ve  Belediye Başkanını CLLL/LEADER programları hakkında bilgilendirdi. Mustafçova belediye başkanı Cemil Kabza da CLLL/LEADER  programının uygulanmasındaki zorlukları dile getirdi. Son olarak, sel felaketinin önlenmesi açısından gerekli alt yapının oluşturulmasındaki ve sokak köpekleri barınaklarının uygulamaya geçirilmesindeki önem vurgulandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz