Ana Sayfa Batı Trakya “Belediyenin Yeniden Yapılanma Sürecinin İlk Adımıdır, Kararı Ekim Ayında Halkımız Verecektir”

“Belediyenin Yeniden Yapılanma Sürecinin İlk Adımıdır, Kararı Ekim Ayında Halkımız Verecektir”

2
0

Yassıköy Belediye Başkan adayı Caner İmam, Yassıköy Belediye Başkanlığı görevine getirilen Mümin Mümin’i tebrik etti.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yayınlayan İmam, “Mümin Mümin’in Yassıköy Belediye Başkanı olarak seçilmesi, Belediyenin uzun ve zorlu bir yeniden yapılanma sürecinin ilk adımıdır” ifadelerini kullandı.

Caner İmam açıklamasında şu ifadelere yer veriyor:

“Bilindiği üzere belediye başkanı sağlık nedenleriyle istifa etmişti. Öncelikle kendisine Allah’tan acil şifalar vermesini dileriz. Diğer yandan boşalan belediye başkan koltuğuna, mevzuat gereği belediyenin yeni yapılacak seçimlere kadar idare edilebilmesi için ileri listesi meclis üyeleri tarafından oylama yoluyla başkan belirlendi. Bu zorlu görev için seçilmiş olan Sayın Mümin Mümin’e başarılar dileriz. Sayın Mümin Mümin’in Yassıköy Belediye Başkanı olarak seçilmesi, belediyenin uzun ve zorlu bir yeniden yapılanma sürecinin ilk adımıdır.

Tekrar başarılar dilerken, belediyenin normale dönmesi yönünde bizlere sorulması ve istekte bulunulması halinde doğru yönde hareket edecek kararları destekleyeceğimizi bir kez daha belirtiyoruz.

Bu son derece kritik dönemde daha güzel yarınları hak eden Yassıköy Belediyesi için nihai çözüm ve kararı Ekim ayında saygıdeğer halkımız verecektir.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz