Ana Sayfa Batı Trakya Haber “Belediyemizi “HEP BİRLİKTE” Yönetmek İçin Desteğinizi İstiyorum”

“Belediyemizi “HEP BİRLİKTE” Yönetmek İçin Desteğinizi İstiyorum”

2
0

Gümülcineli Avukat Caner İmam, Yassıköy Belediyesi’ne Başkan olmak için kolları sıvadı ve dün yaptığı bir toplantı ile adaylığını resmen açıkladı.

2023 yılında yapılacak olan Yerel Yönetim seçimlerinde Yassıköy (İasmos) Belediyesinin yönetimine talip olan Gümülcineli Avukat Caner İmam, 8 Ekim 2022 Cumartesi akşamı Gümülcine’de bir otelde yakın çalışma arkadaşlarıyla yaptığı toplantıda adaylığını resmen açıkladı. Avukat Caner İmam aynı zamanda Yassıköy Belediyesi Meclis üyesi olarak görevine devam ediyor.

Caner İmam adaylığını yaptığı toplantı sonrasında basına gönderdiği yazılı bir açıklamayla da adaylığını duyurdu. Açıklama aynen aşağıdaki gibidir.

“Sevgili Yassıköy Belediyesi Halkı,

Değerli Dostlar,

Altı ay önce, Yassıköy Belediyesine geçmişte emek vermiş kişilere ve yeni nesiller için farklı bir gelecek hayal eden , genç ve dinamik kişilere bir çağrıda bulunmuştum. Tüm Yassıköy Belediyesi sakinlerinin güven duyacağı dinamik ve yenileyici bir harekete öncülük etmeye hazır olduğumu beyan etmiştim.

Geçtiğimiz bu altı ayda Yassıköy Belediyesi halkının “HEP ​​BİRLİKTE” umutlu ve parlak yarınlara ilerlemek istediği doğrulandı. İnisiyatifimi kucakladınız, bana güç verdiniz ve Belediyemizin değer ve ilkelerini yeniden kazandırmak, medeniyetin, gelişimin, umudun, geleceğin belediyesini “HEP BİRLİKTE” inşa etmek üzere bana güvendiniz.

Bugün sizlere bir kez daha, hayallerimizi gerçekleştirmek için tüm gücümle çalışacağımı onur ve gururla duyuruyorum.

Bu gün, adaylığımı açıklayarak, vakit kaybetmeden ilk günden itibaren “HEP ​​BİRLİKTE” belediyemizi yönetmeye hazır olabilmemiz için desteğinizi istiyorum.

Bugünden itibaren, “HEP ​​BİRLİKTE” Kültür, Kalkınma, Spor ve Yeni Nesil gruplarını oluşturuyoruz. Belediye sakinlerimizin sesini dinleyerek, var olan problemleri ve talepleri kaydederek, programımızı hazırlamaya başlıyoruz. “HEP BİRLİKTE” yarının kurumsal ve idari çerçevesini oluşturabilmemiz için HEPİNİZİ bu harekete katılmaya davet ediyorum.

Hedefimiz sandık değil, vatandaş ve güncel sorunlarıdır.

Vatandaşın belediye yönetimine aktif olarak katılabileceği kollektif bir yönetim hayal ediyoruz.

Bu yolda hepizin çok değerli katkılarınızı ve desteğinizi bekliyorum.

HAYDİ “HEP BİRLİKTE” BÖLGEMİZİN ZENGİN TARİHİNE YENİ PARLAK SAYFALAR YAZALIM.

Yassıköy Belediye Başkan Adayı

Av. CANER İMAM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz