Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BATI TRAKYA TÜRK AZINLIĞI DANIŞMA KURULU’NUN YENİ BAŞKANI DR. İSMET KADI

BATI TRAKYA TÜRK AZINLIĞI DANIŞMA KURULU’NUN YENİ BAŞKANI DR. İSMET KADI

11
0

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu, 19 Şubat Pazar günü Gümülcine Türk Gençler Birliği salonunda yapılan seçim sonucunda, Danışma Kurulu Başkanlığı görevine Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı seçildi. Başkan Yardımcılığı görevine ise Kozlukebir Belediye Başkanı İbrahim Şerif, Mustafçova Belediye Başkanı Mustafa Cukal ve D.E.B. Partisi Evros Bölgesi Başkan Yardımcısı Ali Pencal getirildi. Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan da Danışma Kurulu Genel Sekreter olarak görev aldı.

Birlik gazetesi olarak Danışma Kurulu yeni Başkanı Dr. İsmet Kadı ve Başkan Yardımcılarını tebrik ediyor, bu kutsal görevde başarılarını dilerken Birlik gazetesi olarak daima kendilerinin yanında olacağımızı belirtmek istiyoruz.

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu, Azınlığın yetkili bir Kurumu olarak daima her zaman Batı Trakya Türkleri için en üst seviyededir. Hepimizin yeni seçilen  Başkan ve Başkan Yardımcılarına destek olmamız gerekmektedir. Yıpratmak en kısa yol ve en kolayıdır. Ancak onlara destek olursak birlikte uyum içerisinde çalışırsak muhakkak bundan Batı Trakya Türk Azınlığı kazanacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz