Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Merkezi, Ankara’da dün gece meydana gelen terör saldırısıyla ilgili başsağlığı ve aynı zamanda terörü kınayan bir mesaj yayınladı.
“Ankara’da bu gün saat 18.30 sularında askeri servis araçlarının geçişi sırasında bomba yüklü araçla gerçekleştirilen terör saldırısında 28 vatandaşımız hayatını kaybederek Hakkın rahmetine kavuşmuş, 61 vatandaşımız da yaralanmıştır.
Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, Türk Milletine baş sağlığı ve yaralı kardeşlerimize de acil şifalar dileriz.
Bin yıldır Anadolu coğrafyasında her türlü dış mihrakların ayak oyunlarına göğüs geren büyük Türk Milleti, geçmekte olduğumuz bu zor günleri de atlatarak tek yürek, tek bilek olarak yine dim dik ayakta olacağından en ufak bir şüphemiz olmadan tekrar başın sağ olsun Türkiyem dileklerimizle acımızı kalbimize gömüyoruz.“