Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKAN İOANNAKİS’TEN ORHAN’A CEVAP

BAŞKAN İOANNAKİS’TEN ORHAN’A CEVAP

11
0

Maronya-Şapçı Belediye Başkanı İlias İoannakis, görevinden istifa eden Başkan Yardımcısı Orhan Mustafa’ya yazılı bir cevap verdi. Birlik gazetesine gönderilen yazı aynen şu şekildedir:

 

Maronya-Şapçı Belediye Başkanının istifa eden Başkan yardımcısı Orhan Mustafanın gazetenize göndermiş olduğu yazıya cevabı.

Sayın Orhan Mustafa ve diğer başkan yardımcıları, kendilerine tarafımdan verilmiş yetkileri kullanma konusunda herhangi bi şekilde hiçbir zaman benim özel müdahaleme maruz kalmamışlardır. Yetkilerini kullanma konusunda hep tam desteğimi almış ve vatandaşa hizmet konusunda sınırsız inisiyatifler almış ve almağa da devam etmektedirler.

Kanımca şanssız bir olay sayın Orhan Mustafanın bu denli ekstrem tepkisine yol açmış olması akıl alır bir durum değildir.

Ancak kutsal saydığım karar organı olan Belediye Meclisinin Toplantısında sayın Orhan Mustafanın muhalefet azasının tahrikinden etkilenerek kendisine bu şekilde saldırmasının hem bu kurumu hem de lideri olduğum listenin onurunu ayaklar altına aldığından dolayı, kendisini hem başkan yardımcılığından hem de meclis grubu üyelinden ıskat ettim.

İstifasının akabinde Orhan Mustafanın gazetenize verdiği demeçte onun tarafımdan dışlandığını, yetkilerini kullanmasına engel olduğumu ya da bir belediye çalışanını ona tercih ettiğimi iddia etmesi beni ve çalışma arkadaşlarım olan meclis üyelerimi üzmüştür.

 

İlias İoannakis

Maronya-Şapçı Belediye Başkanı ve Yurttaşların Bağımsız Hareketi listesi

Meclis Üyeleri

Ayhan Karayusuf,

Ali Topal Mehmet

Rıdvan Hafuz Mehmet,

Mustafa Şakir Hüseyin,

Tezcan Sakallı,

Απόστολος Ιωάννου,

Πολυχρονιάδης Ιωάννης,

Μαρίνος Πασλίδης,

Ανέστης Ποιμενίδης

Αργύρης Μπακιρτζίδης,

Πέτρος Δουδουλακάκης

Σεραφείμ Θώδης,

Μιχάλης Μοσχίδης

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz