Yassıköy (İasmos) Belediyesi “İLERİ” listesi Başkan Adayı Avukat Önder Mümin 41,7% oranla ilk sırada görünüyor.
5-9 Nisan 2019 tarihleri arasında “tothepoint” araştırma şirketi tarafından yapılan anketin sonuçlarına göre, Yassıköy (İasmos) Belediyesi “İLERİ” listesi Başkan Adayı Avukat Önder Mümin 41,7% oranla ilk sırada görünüyor. Bu sonuçlara göre, rakiplerine oranla açık farkla önde ilk haftada ipi göğüslüyor.
Sıralama ve adaylara göre oranlar aynen şu şekildedir.
Önder Mümin, 41,7%
Kiriakos Amucas 26,7%
İsmet Kadı 13,8 %
Panayotis Sporikis 1,2 %
Kararsızlar 16,5 %
Hangi adayı destekleyeceğinize bakmaksızın, Yassıköy Belediyesi’nde bir sonraki Başkan kim olacak? Sorusuna ankete katılanların yüzde 67,3 oranla Önder Mümin cevabı öne çıkıyor.
Seçimlerde son haftalara girildiğinde ise farkın açık ara Önder Mümin lehine giderek arttığı açıkça görülüyor. Kararsızların durumunun netleşmesiyle de Önder Mümin’in yüzde oranı 67,3 % kadar yükselmiş durumda.
Anket Sonuçları Analitik Olarak.