Ana Sayfa Yunanistan Haber Almanya’dan Gelecek Olan Batı Trakyalıların Dikkatine!

Almanya’dan Gelecek Olan Batı Trakyalıların Dikkatine!

1
0

Yunanistan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamayla 1 Mayıs tarihinden itibaren hava yolculuğundaki tüm kısıtlamaların kaldırıldığını duyurdu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 1 Mayıs Pazar günü itibarıyla iç ve dış hat uçuşlarında Covid-19 sağlık kısıtlamalarının kaldırıldığını duyurdu.

Yeni uygulamada, tüm iç ve dış seyahatlerinde (geliş/gidiş) yolcuların ve çalışanların tek yükümlülüğü şudur: Havalimanlarındaki geliş-gidiş ve bekleme alanlarında, ayrıca hava uçuşları sırasında personel ve yolcular koruyucu maske takma zorunluluğu bulunmaktadır. Seyahat edecek yolcuların Covid-19 aşı sertifikası ibraz etmeleri uygulaması yürürlükten kaldırılmıştır.

Dolayısıyla yaz sezonunun başlamasıyla da Almanya’dan, anavatan Türkiye’den veya Avrupa’nın herhangi başka bir ülkesinden Batı Trakya’ya gelecek olan kardeşlerimiz de ister havayolu, isterse karayolu ile seyahat etsinler, Covid-19 aşı sertifikası ve negatif test sonucu gibi uygulamaları ibraz etmelerine gerek yoktur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz