Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ABTTF YETKİLİLERİ BTAYTD’Nİ ZİYARET ETTİ

ABTTF YETKİLİLERİ BTAYTD’Nİ ZİYARET ETTİ

17
0

Avrupa Batı Trakya Türkleri Fedarasyonu (ABTTF) Uluslararası İlişkiler Direktörü Melek Kırmacı ile Genç ABTTF Sözcüsü ve Avrupa Azınlıkları Gençliği (YEN) Başkanı Fatma Reşit 08 Şubat 2013 Cuma günü derneğimizi ziyaret etti.

Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yapılan görüşmede Dernek Başkanı Mehmet Emin Genel Sekreter Tülay Külçioğlu’nun yanısıra B.T.A.Y.T.D. Denetim Kurulu Başkanı Mustafa Hacı İsmail Muhterem, B.T.A.Y.T.D.  Kadınlar Kolu Başkanı Zeynep Tevfikoğlu ve Asbaşkanı Sevgi Molla Rodoplu, Tiyatro Kolu Başkanı  Şükran Raif, D.E.B. Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş ve D.E.B. Partisi Özel Kalem Müdürü ve Genel Başkan Danışmanı Aydın Ahmet, G.A.T.  Asbaşkan Çiğdem Ali ve Kasadar Haldun Sortoğlu ve B.T.A.Y.T.D.  Halkla İlişkiler ve İnsan Hakları Kolu üyesi ve BAKEŞ Genel Müdürü Pervin Hayrullah da yer aldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ve yaklaşık dört saate yakın süren görüşmede ikili ilişkiler ve önümüzdeki dönemlerde yapılacak faaliyetlerle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu ve işbirliği olanakları tartışıldı. Her  iki tarafında  memnuniyetini dile getirdiği görüşme, Genç ABTTF Sözcüsü ve YEN Başkanı Fatma Reşit in önümüzdeki dönemlerde yapılması planlanan bazı projeler hakkında, G.A.T. üyelerine detaylı bilgiler vermesiyle devam etti.”

B.T.A.Y.T.D. YÖNETİM KURULU

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz