Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ HALKIN DERTLERİNİ DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ HALKIN DERTLERİNİ DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

20
0

Dostluk Eşitlik Barış Partisi (DEB) Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, halkın arasında dolaşmaya devam ediyor ve bu gün de Kalender Köyü ziyaret ederek halkla sohbet etti.

Halkın sorunlarını dinleyen Genel Başkan, Batı Trakya Türk Azınlığı’nın ekonomik koşullardan en fazla etkilenen bölge olduğunu, bu sebeple tahsilli gençlerin bölgeyi terk etmelerinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Batı Trakya Türk Azınlığı’nın onca sorununa rağmen bir de ekonomik sorunla boğuşuyor olması, insanlarımızın gücünü kırdığını, bu umutsuzluk çemberinden çıkmanın yolunun birlik beraberlik içinde büyük bir dayanışma olduğunu ifade etti.

Birçok azınlık sorununu halkla istişare eden Genel Başkan’ın sohbeti halkta büyük bir samimiyetle karşılık buldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz