Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Cumhuriyeti’nin “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” yurt içinde ve yurt dışındaki temsilciliklerde coşkuyla kutlanıyor.
Başta Türkiye’nin Atina Büyükelçiliği olmak üzere, Selanik, Gümülcine, Rodos ve Pire Başkonsolosluklarında verilecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonlarına ilginin yoğun olması bekleniyor.
Gümülcine’de her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce soydaşın T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu tarafından Gümülcine’de CRİS and EVE Oteli’nde verilecek olan “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Resepsiyonuna katılması bekleniyor.
Bu akşam Selanik’teki kutlamada, The Met Hotel’de verilecek “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı“ Resepsiyonuna katılmak üzere Türkiye’den gelen ünlü oyuncu Burak Hakkı ile yönetmen Erdal Murat Aktaş Selanik’te bulunacaklar.
BİRLİK Gazetesi olarak;
“Cumhuriyet Bayramımızı en içten duygularımızla kutlar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurulmasını ve gelişmesini sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm devlet büyüklerimizi minnet ve şükran duyguları içerisinde anar, Anavatanımız ve milletimiz uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet dileriz.“