Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “BATI TRAKYA AMATÖR BALIKÇILAR VE AVCILAR FACEBOOK GRUBU”NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

“BATI TRAKYA AMATÖR BALIKÇILAR VE AVCILAR FACEBOOK GRUBU”NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

17
0

“Batı Trakya Amatör Balıkçılar ve Avcılar Facebook Grubu” tarafından örnek davranış. “Batı Trakya Amatör Balıkçılar ve Avcılar Facebook Grubu” üyelerinin daha önce de belirtiği üzere, grup logosunu üreterek hatıra anahtarlıklar hazırlamışlardı ve satıştan yaklaşık 2000 TL. (875 €) elde edildi.

“Batı Trakya Amatör Balıkçılar ve Avcılar Facebook Grubu” üyeleri, Rodop ilinde bulunan “Zihinsel Engelli Çocuklar Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi” yöneticileri ile temasa geçtikten sonra, merkezin talebi üzerine elde edilen para ile gerekli eşyalar alındı.

“Batı Trakya Amatör Balıkçılar ve Avcılar Facebook Grubu” tarafından temin edilen eşyalar, 12 Mart 2013 Salı günü rehabilitasyon merkezine gidilip çocuklar ziyaret edildi ve 30 adet özel, pamuklu ve su gecirmez, büyük boy yatak kılıfı, 2 adet özel, pamuklu ve su gecirmez, küçük boy yatak kılıfı, 33 adet özel, büyük boy çarşaf gibi ihtiyaç duyulan eşya yetkililere teslim edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz