Ana Sayfa Batı Trakya Haber Dikkat! Artık Bu Bölgeye Askeri İzinle Girilecek!

Dikkat! Artık Bu Bölgeye Askeri İzinle Girilecek!

3
0

Amerika Dedeağaç’a yerleşmeye başladıkça ek önlemler de devreye giriyor.

Her ne kadar ülkemiz Yunanistan’ın iç güvenlik ve sınır güvenliği meselesi olsa da, Amerika’nın Dedeağaç bölgesine yerleşmesinden sonra değişik uygulamalar devreye girmeye başladı.

Dolayısıyla da bölgedeki kaynakların da belirttiğine göre, Meriç sınır bölgesinde güvenlik önlemlerinin arttırılmasını talep ediyor. Bu vesileyle yeni bir uygulamaya göre, Ferecik bölgesi Meriç Nehri kıyısına bundan böyle güvenlik önlemleri gereğince askeriyeden alınancak özel izinle girilecek. Yetkili birim ise 31’inci Mekanize Piyade “Kamia” Tugayı.

Meriç (Evros) ili Ferecik (Feres) Meriç Nehri kıyısında bulunan ve  “Ainisios Deltası” Derneği üyelerine ait ağaçtan yapılmış kulübelere gidecek olan dernek üyelerin ve o bölgeyi ziyaret etmek isteyen vatandaşların artık bundan böyle yeni uygulama gereği Vakıfköy’de (Kavissos) konuşlanan 31’inci Mekanize Piyade “Kamia” Tugayı’ndan özel izin almaları gerekmektedir.

İzin belgesi başvurusu yapılması için bir adet vesikalık fotoğraf ve ilgili kişinin nüfus cüzdanı gerekli. Bölgeyi ağırlıklı olarak avcılar ve balık avlamak için gidenler ziyaret ediyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz