Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KAHVALTIDA BULUŞTULAR

KAHVALTIDA BULUŞTULAR

27
0

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’i, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Av. Necmettin Hüseyin makamında ziyaret etti. Ziyarette Teşkilat Başkanı Musa Yurt, Genel Başkan Yardımcısı H. Vedat Meşeli, BTTDD Soma Şube Başkanı Mehmet Akın ve yönetim kurulu üyeleri, Kınık’ta Batı Trakyalı Hemşerilerimizin Yaşadığı Osmaniye Mahallesi Muhtarı kendisi de Batı Trakyalı olan Ali Yılmaz ve Kınık’ta ikamet eden hemşerilerimiz katıldı.

Necmettin Hüseyin 31 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilen BTTDD Soma Şubesinin 9. Olağan Genel Kuruluna katılan ve burada kendilerini Kınık’a davet eden Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’e ağırlama için teşekkür etti. En kısa sürede davete icabet edecekleri sözünü verdiğinin altını çizen Hüseyin “bugün verdiğimiz sözü bu kadar kısa sürede yerine getirmenin ve başkanımın bu sıcak misafirperverliğinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bizler Türkiye’nin dört bir tarafında ikamet eden Batı Trakyalı hemşehrilerimiz ile bağlarımızı güçlendirmek ve onlara bir adım uzaklıkta olmak için şubeleşemediğimiz noktalarda temsilcilik açarak hemşehrilerimiz ile kucaklaşma çabasındayız. Kınık’ta da çok sayıda Batı Trakyalı hemşehrimizin yaşaması münasebeti ile burada da bir temsilcilik açma uğraşındayız. Sevgili başkanımla daha önce Soma’daki görüşmemizde kendisi de temsilcilik olayına sıcak bakması ve bir yer tahsisinde bulunabileceğini beyan etmesinden sonra bugün burada kendilerini ziyaret etmiş bulunmaktayız. İnşallah da en kısa sürede Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Kınık Temsilciliğinin açılış kurdalesini de birlikte keseceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Sadık Doğruer de “Kınık’ta ikamet eden Batı Trakyalı hemşehrilerim toplum arasında hep örnek gösterilen ve sevilen sayılan insanlar topluluğu olarak tanınmakta ve bizlerde kendilerini çok sevmekteyiz. Genel Başkanın da belirttiği gibi burada bir temsilciliğin açılmasına bizlerde çok arzu etmekte ve gerekli alt yapı çalışmalarını yürütmekteyiz. En kısa sürede de açılışı gerçekleştireceğiz. Ben geçen yıl 24 Temmuz’da Batı Trakyayı Dr. SAdık Ahmet anma töreni münasebeti ile ziyaret etmiştim, orada yaşadığım duygu ve kurduğum dostluk köprülerinin de bu temsilcilikle İnşallah pekişmesine vesile olacak” dedi.

Daha sonra Genel Başkan ve Soma Şube Başkanı, Belediye Başkanına günün anısına eski bir İskeçe Fotoğrafı ve Soma Madenciler Heykelini takdim etti.

Hep birlikte geçilen kahvaltı sofrasında da hoş sohbetle devam eden program, BTTDD Soma Şubesinin ziyareti ile son buldu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz