Ana Sayfa Batı Trakya Topsidis Azınlık Adaylarıyla Listesini Zafere Hazırlıyor

Topsidis Azınlık Adaylarıyla Listesini Zafere Hazırlıyor

2
0

Önümüzdeki Ekim ayında yapılacak Yerel Seçimlerde Doğu Makedonya-Trakya Eyaleti Başkan adayı Topsidis, Azınlıktan aldığı adaylarla listesini daha da güçlendirerek büyük zafere hazırlıyor.

Kendi bölgesi olan Meriç (Evros) ilinde oldukça yüksek bir oy potansiyeline sahip olan Topsidis, gerekli hizmeti ve AB programlarındaki fonları DMT Eyaletine gerektiği şekilde çekemeyen ve değerlendiremeyen şimdiki Eyalet Başkanı Hristos Metios’a karşı İskeçe, Drama ve Kavala’da oluşan tepkileri de değerlendiren Topsidis tüm geniş bölgede oldukça yoğun destek görüyor.

Geçtiğimiz seçimlerde yarışı az bir oy farkı ile kaybeden Topsidis bu defasında işi şansa bırakmıyor ve Azınlığa büyük önem vererek her geçen gün listesine kattığı isimlerle Azınlığın güven ve sevgisini kazanmaya devam ediyor.

Bu bağlamda eski G.A.T Başkanı olan Gümülcineli Mimar Sonnur Halil, Eyalet Başkanlığı seçimlerinde bu defasında seçilmesine kesin gözüyle bakılan Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Başkan adayı Hristodulos Topsidis’in listesinden aday olduğunu açıkladı.

Adaylığı ile ilgili sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Sonnur Halil, “D.M.T. Eyalet Başkan Adayı sn. Hristodulos Topsidis’in “Bölgesel Sentez Listesi”nden Eyalet Meclis Üyesi Adayı olduğumu açıklıyorum. Saygılarımla.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz