Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Στον Έβρο σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος

Στον Έβρο σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος

24
0

Στον Έβρο σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος

 

Σε στρατιωτικές μονάδες του Έβρου περιόδευσε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.  Η επίσκεψη του Υπουργού είχε κατά βάση εθιμοτυπικό χαρακτήρα και περιελάμβανε συναντήσεις και στις δύο Μεραρχίες του Έβρου.

Στα διοικητικά όρια της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ ο κ. Αβραμόπουλος ξεναγήθηκε στους εξομοιωτές οπλικών συστήματων LEOPARD που είναι εγκατεστημένοι στο στρατόπεδο ‘Κανδηλάπτη’ στην Αλεξανδρούπολη και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας τους, αλλά και για τα οικονομικά οφέλη που αποδίδει το συγκεκριμένο σύστημα, το οποίο εκπαιδεύει τους στρατιωτικούς χωρίς τη ρίψη πραγματικών πυρών. Οι συγκεκριμένοι εξομοιωτές είναι από τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά στρατιωτικά συστήματα στον κόσμο. 

 

Ο κ. Αβραμόπουλος συνέχισε την περιοδεία του στην ελληνοτουρκική μεθόριο με στάστη στο Φυλάκιο των Κήπων και κατέληξε στο Διδυμότειχο κάνοντας επαφές με την εκεί στρατιωτική ηγεσία. 

 

Στο μήνυμα του προς το στρατιωτικό προσωπικό που τον υποδέχτηκε στο στρατόπεδο “Πατσούκα” ο κ. Υπουργός σημείωσε ότι “η πολιτική ηγεσία στέκεται στο πλευρό των Στρατιωτικών”. Τον κ. Αβραμόπουλο συνόδευσαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος και υψηλόβαθμα στελέχη της στρατιωτικής ηγεσίας.

ebros.gr 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz