Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Ο Γενικός Πρόξενος Τουγρούλ Μπιλτεκίν είχε επαφές στην Κομοτηνή

Ο Γενικός Πρόξενος Τουγρούλ Μπιλτεκίν είχε επαφές στην Κομοτηνή

21
0

O Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, Τουγρούλ Μπιλτεκίν, πραγματοποίησε την Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου στην Κομοτηνή, σειρά επαφών.

Ο Μπιλτεκίν επισκέφθηκε τον Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, Μουσταφά Σάρνιτς στο προξενικό του γραφείο και του μετέφερε τα συλλυπητήρια και τη λύπη του για το θάνατο του υπαλλήλου του Γενικού Προξενείου, Ορχάν Τσαρντάκ. Έπειτα από τη συνάντηση που είχαν, Μπιλτεκίν και Σάρνιτς επισκέφθηκαν την Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής.

 

Τους Σάρνιτς και Μπιλτεκίν υποδέχθηκαν στα κεντρικά της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, ο πρόεδρος της Ένωσης, Κοράι Χασάν, ο γενικός πρόεδρος του κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας, Μουσταφά Αλίτσαβους και ο Ερχάν Μολλά, πρόεδρος της κοινότητας νέων φοιτητών της μειονότητας (GAT) που λειτουργεί υπό τη σκέπη του συλλόγου επιστημόνων μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Στη συνέχεια οι Μπιλτεκίν και Σάρνιτς επισκέφθηκαν τα γραφεία της εκλεγμένης Μουφτείας Κομοτηνής και την Πολιτιστική και Εκπαιδευτική Εταιρία Μειονότητας Δυτικής Θράκης (ΠΕΚΕΜ).

 

Μετά από την επίσκεψη στην ΠΕΚΕΜ, ο Τουγρούλ Μπιλτεκίν είχε την ευκαιρία να  συναντηθεί με τον εκλεγμένο Μουφτή Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ, που βρισκόταν στην Κομοτηνή. Μετά το πέρας των επαφών του, επέστρεψε, την ίδια μέρα, στη Θεσσαλονίκη.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz