Ana Sayfa Türkiye | Dünya Video Haber Genel Nimfea Sınır Kapısı Açık! Yanıltıcı Sansasyonel Başlık Atan Haber Sitelerine İnanmayın!

Nimfea Sınır Kapısı Açık! Yanıltıcı Sansasyonel Başlık Atan Haber Sitelerine İnanmayın!

0
0

Gümülcine’den Bulgaristan’a açılan Nimfea-Makaza Sınır Kapısı açık!

BİRLİK Gazetesi olarak siz okurlarımıza saygı temelinde doğru ve tarafsız haberciliği dikkate alarak, Gümülcine’den Nimfea-Makaza Sınır Kapısı’na sizin için gittik. Sınır kapsında gerekli işlemleri yaptık ve Bulgaristan tarafına geçtik.

Bunu şunun için yaptık.

Batı Trakya’da bazı haber siteleri öyle başlıklar atıyorlar ki, okuyucuların büyük bölümünün yanıltıcı veya “tıklama tuzağı” olarak değerlendirdiği haberlere yer veriliyor. Bu tür haberler bugün olduğu gibi çoğu zaman gerçeklik payından çok uzak malesef.

Binlerce okuyucumuz Nimfea Sınır Kapısı’nın kapalı olduğunun gerçek olup olmadığını öğrenmek üzere BİRLİK Gazetesi’ni soru yağmuruna tuttu. Bu nedenle biz de onların bu sesine duyarsız kalamazdık ve gidip yerinde gördük ve belgeledik.

Biz BİRLİK Gazetesi ailesi olarak okuyucularımıza doğru, tarafsız, ilkeli ve daima Batı Trakya Türk Azınlığı’nın haklı davasına inançla korkmadan hizmet etmeye devam ederken, yüzbinlerce okuyucumuza da saygı duymaya devam edeceğiz.  BİRLİK Gazetesi sizler sayesinde bu günlere geldi ve emin adımlarla daha da yükselmeye, insanların kalbinde taht kurmaya devam ediyor.

Birilerinin yazdığı çizdiği gibi Nimfea-Makaza Sınır Kapısı kapalı değil, iki taraflı olarak şu an itibariyle hizmet vermeye devam ediyor. Yunanistan, Bulgaristan, Romanya ve diğer Avrupa ülkelerinden AB vatandaşları rahatlıkla Yunanistan’a Nimfea-Makaza Sınır Kapısı üzerinden girip çıkabiliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz