Ana Sayfa Ελληνικά Νέα «Αρσινόη της Θράκης» από το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης

«Αρσινόη της Θράκης» από το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης

10
0

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου 2012 στο αμφιθέατρο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η παρουσίαση των νέων δημιουργιών από Σουφλιώτικο μετάξι της συλλογής «Αρσινόη της Θράκης» από το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ομιλητές σχετικά με την ιστορική διαδρομή του σουφλιώτικου μεταξιού αλλά και να γνωρίσουν την πλούσια βιογραφία της γυναίκας που έδωσε το όνομα της στη συλλογή, της βασίλισσας της Θράκης και της Αιγύπτου της Αρσινόης.

 

Στο βίντεο που προβλήθηκε οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις ομορφιές της Σαμοθράκης. Επίσης μεταφέρθηκαν μέσω της τρισδιάστατης εικόνας στην τελετή μύησης των Καβειρίων Μυστηρίων.

 

Τη δική τους «πινελιά» στην εκδήλωση έβαλαν το χορευτικό κομμάτι και φυσικά η παρουσίαση των μοναδικών μεταξωτών δημιουργιών.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης οι διοργανωτές σκοπεύουν να συνεχίσουν την προβολή της Θράκης και εκτός συνόρων και όπως όλα δείχνουν ο επόμενος σταθμός θα είναι το Βερολίνο και το Παρίσι.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz