Ana Sayfa Batı Trakya Haber Batı Trakya’da Türk Gençlerden Örnek Dayanışma

Batı Trakya’da Türk Gençlerden Örnek Dayanışma

0
0

Batı Trakya’da yaşayan Türk gençleri, her geçen gün birbirileriyle dayanışma içerisinde gelenek ve göreneklerine sahip çıkarken, her bayram öncesinde imece usulü ile bir araya gelerek köy mezarlıklarının bakım ve temizlik işlerini birlikte yapıyor.

Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı münasebeti ile İskeçe Belediyesi’ne bağlı olan Kireççiler ve Koyunköyü gençleri bir araya gelerek, yardımlaşma ruhunu ortaya koydular ve köy mezarlıklarının bakım ve temizliğini yaptılar.

BİRLİK Gazetesi ailesi olarak, her daim Batı Trakya Türk gençlerine önem verdiğimizi, onların bizim yarınlarda geleceğimizi oluşturacaklarını da dikkate alarak, bu iki köyümüzün gençlerinin bir araya gelerek yardımlaşma ruhunu diri tutmalarından dolayı tebrik ediyor, diğer köylerimizdeki gençlerimizin de bunu örnek aldıklarını biliyoruz ve onlara da sonsuz teşekkür ediyor, desteklerimizi veriyoruz.

Tebrikler ey Türk Gençliği…..

“Varsın birileri bize “Yunanlı Müslümanlar” yakıştırmasını yapsınlar, bizler iman gücümüzü İslam Dini ve Müslümanlığımızdan alıyor, Ata yurdumuzun Bozkırları’ndan aldığımız Türklüğümüz ile de övünür ve hamdederiz….

”Din seçim, Türklük kaderdir”