Ana Sayfa Ελληνικά Νέα ΝΕΑ ΚΟΙΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2015-2020

ΝΕΑ ΚΟΙΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2015-2020

23
0

Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα για την «Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2015-2020, που πραγματοποιήθηκε από τους βουλευτές Ροδόπης κ. Στυλιανίδη και Ξάνθης κ. Κοντό, με ομιλητές τους κ.κ. Δημήτριο Μελά γενικό γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τον Κωνσταντίνο Σκιαδά αντιπρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ, τον Ιωάννη Κολυβά γενικό διευθυντή της ΠΑΣΕΓΕΣ.

Νωρίτερα οι κ.κ. Στυλιανίδης, Κοντός και Μελάς σε δηλώσεις τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανεφερόμενοι στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους τόνισαν ότι δεν αλλάζουν πολλά πράγματα, θα συνεχιστούν οι ενισχύσεις (επιδοτήσεις), μάλιστα και στον καπνό αν και ακούγεται ότι υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά την καπνοκαλλιέργεια αφού κόπηκαν 190.000 Ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ενωση από τα 2 δις που δίνουν στην Ελλάδα.

Τόνισαν και οι τρεις ότι στο βαμβάκι και στις άλλες καλλιέργειες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αλλά ούτε και στους κτηνοτρόφους, απλώς σοβαρεύουν τα πράγματα γιατί η Ευρωπαϊκή Ενωση για να συνεχίσει τις ενισχύσεις θέλει συγκεκριμένη στοιχεία γιατί μέχρι σήμερα συνέβαιναν πολλά (σ.σ.: Είχαν δείξει την Κρήτη μαζί με τα βουνά της και μάλιστα δεκαπλάσια ως καλλιεργήσιμη γης!!!) και αυτά πλέον η Ευρώπη δεν θα ανέχεται. Αρα εν ολίγοις ή αγρότες και κτηνοτρόφοι ή τίποτα, τα παραμύθια τελείωσαν, αυτό ήθελαν να πουν οι κ.κ. Στυλιανίδης, Κοντός Μελάς στην αρχή και στη συνέχεια οι ομιλητές κ.κ. Σκιαδάς και Κολυβάς στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (τέως Νομαρχίας), όπου ήταν έντονη η παρουσία αγροτών και κτηνοτρόφων, εκπροσώπων φορέων τους, πρόεδροι, αυτοδιοικητικοί.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz