Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Σεμινάριο για τον Τύπο και τα ΜΜΕ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Σεμινάριο για τον Τύπο και τα ΜΜΕ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

12
0

Σεμινάριο για τον Τύπο και τα ΜΜΕ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα

 

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σας προσκαλούν στο Σεμινάριο για τον Τύπο και τα ΜΜΕ της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με θέμα «Γράφοντας για την Ευρώπη: Θέματα και εργαλεία».

Στο σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, στις 11:30 πμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κομοτηνή (Δημοκρατίας 1), θα υπάρξει ενημέρωση τόσο για τα θέματα ευρωπαϊκής επικαιρότητας, όσο και για τα μέσα και τα εργαλεία που θέτουν στη διάθεση των δημοσιογράφων οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υποβοήθηση του έργου τους, όσον αφορά την κάλυψη των ευρωπαϊκών θεμάτων.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και το Δήμο Κομοτηνής, στο πλαίσιο του Διευρυμένου Περιφερειακού Συνεδρίου με θέμα «Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Περιφερειακή Ανάπτυξη και Απασχόληση. Οι δυνατότητες για την Ανατολικής Μακεδονία – Θράκη», που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή και την Δράμα, στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz