Ana Sayfa Yunanistan Haber “Yeni Donanma Komutanına Dikkat Edilmesi Gerekiyor!”

“Yeni Donanma Komutanına Dikkat Edilmesi Gerekiyor!”

2
0

Türkiye’de yeni Donanma komutanı Ercüment Tatlıoğlu Yunanistan’ı endişelendirdi.

Yunan basını, yaş kararları ile Türkiye’de Donanma Komutanlığı görevine ataması gerçekleştirilen Oramiral Ercüment Tatlıoğlu Yunan basınında geniş yer buldu. Basında çıkan haberlerde, yeni atanan Türk Donanma komutanının kariyeri ve deniz kuvvetlerinde sahip olduğu birikimi ve tecrübesi nedeniyle dikkat edilmesi gereken bir komutan olduğuna vurgu yapılıyor.

Haberlerde, “Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, donanmanın ötesinde bilgi birikimini ve AB’nin uluslararası meseleleri hakkındaki bilgisini gösteren AB Uluslararası İlişkileri alanında yüksek lisans ve doktora derecesine sahiptir.

Muhriplerde görev yapmış, mayın ve amfibi görev müdürlüklerine komuta etmiştir. Özellikle Ege’deki planlama operasyonlarında astsubay ve kıdemli subay olarak hizmet etmiş olmasıyla birlikte, özellikle ikincisi, onu bölge hakkında çok bilgili kılıyor…

2008-2010 döneminde Moskova’da da Deniz Kuvvetleri ataşesiydi, yani Rusya’ya da erişimi var.

İtalya’da ABD ve NATO askeri akademilerinden mezun oldu, Belçika’da NATO pozisyonlarında görev yaptı. Bu, ABD ve NATO ile bağlantıları ve erişimi olduğu anlamına geliyor.

Sonuç olarak, yeni Türk Donanma komutanının kariyeri ve deniz kuvvetlerinde sahip olduğu birikimi ve tecrübesi nedeniyle dikkat edilmesi gerekiyor.” Yorumlarına yer veriliyor.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz