Ana Sayfa Türkiye | Dünya Levent Sadık Ahmet Karadağ Cumhurbaşkanı İle Görüştü

Levent Sadık Ahmet Karadağ Cumhurbaşkanı İle Görüştü

1
0

Levent Sadık Ahmet, Karadağ Cumhurbaşkanı Milo Dukanović ve DEİK Karadağ İş Konseyi Başkanı Naser Alim ile bir araya geldi.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Yunanistan İş Konseyi Başkanı ve Batı Trakyalı iş insanı Levent Sadık Ahmet, Karadağ Cumhurbaşkanı Milo Dukanović’in katıldığı İstanbul Çırağan Sarayı’nda çalışma yemeğinde bir araya geldi. Batı Trakyalı İş insanı Levent Sadık Ahmet, DEİK Karadağ İş Konseyi Başkanı Naser Alim ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede Türkiye, Yunanistan ve Balkanlar’da iş dünyasının karşılaştığı sorunlar ele alındı, çözüm yolları ve yeni yatırımların önünün açılması için projeler üzerinde görüş birliğine varıldı.

Yemekli toplantıya katılan Karadağ Cumhurbaşkanı Milo Dukanović ise, Türk işadamlarının Karadağ’da yatırım yapma imkanları bulunduğunu, bunun için devlet olarak özellikle Türk iş dünyasının Karadağ’da yapacağı tüm yatırımlara yardımcı olacaklarını dile getirdi. Cumhurbaşkanı ayrıca Batı Trakyalı İş insanı Levent Sadık Ahmet ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin çok verimli geçtiği belirtildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz