Ana Sayfa Yunanistan Haber İşte Yeni Köprü Böyle Olacak

İşte Yeni Köprü Böyle Olacak

2
0

Yunanistan Altyapı Bakan Yardımcısı Yorgos Karagiannis, bir yıl içinde bölgenin ihtiyacı olan bu büyük projenin inşaatına başlamaya hazır olacaklarını söyledi.

Yunanistan Altyapı Bakan Yardımcısı Yorgos Karagiannis, köprünün yapımını üstlenen Egnatia Odos SA’nın genel müdürü Konstantinos Koutsoukaris ve DMT Evros Eyalet Başkan Yardımcısı Dimitris Petroviç ile birlikte Kipi Sınır Kapısı’nda incelemelerde bulundu. Bakan Yardımcısı Karagiannis, otoyolu işleten Egnatia Odos şirketinin projenin çalışmasını 12 ay içinde teslim edeceğini söyledi.

Bakan Yardımcısı Yorgos Karagiannis, “Yunan Devletinin son yıllarda ne yazık ki yerine getirilmeyen bir yükümlülüğünün nasıl ilerlediğini görmek için buradayız. Ancak sürüncemede olan bu belirsizlik artık ortadan kalkıyor. Nihai çalışmayı şimdiden devreye aldık ve bir yıl içinde bölgenin ihtiyacı olan, tüm ülkenin ihtiyaç duyduğu bu büyük projenin yapımına başlamaya hazır olacağız” dedi.

Kipi gümrük kapısındaki yetersizlik sorununa yönelik kendisine yöneltilen soruya, “İçişleri Bakan Yardımcısı Stelios Petsas, Doğu Makedonya-Trakya Bölge Valisi Christos Metios ve Egnatia Odos ile askıda olan bu soruna en iyi çözümü bulmak için temas halindeyiz” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz