Ana Sayfa Yunanistan Haber Dendias: “Erdoğan Açık Yürekli Asil Bir Kişiliğe Sahip”

Dendias: “Erdoğan Açık Yürekli Asil Bir Kişiliğe Sahip”

6
0

Dışişleri Bakanı Dendias, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açık yürekli ve asil bir kişiliğe sahip olduğunu söyledi.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Yunanistan devlet radyosu ERA’da Thanos Shiafakas ve Alfonso Vitali’nin sorularını cevapladı. Nikos Dendias, kendisine yöneltilen bir soruda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açık yürekli ve asil bir kişiliğe sahip olduğunu söyledi.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Yunan basınında yayınlanan “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile ilişkilerinin iyi olmadığı” haberleri üzerine, Yunanistan devlet radyosu ERA’da Thanos Shiafakas ve Alfonso Vitali’nin sorularını cevapladı.

Bakan Dendias, Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan hakkında, “Samimiyetle söyleyebilirim ki, bu iddialar doğru değildir. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis’in görüşmelerinde yer alan biri olarak, iki lider arasındaki görüşmelerin samimi ve sıcak bir hava içinde son derece olumlu geçtiğine şahit oldum. Erdoğan’ın açıkyürekli bir insan ve şahsi görüşmelerinde özellikle asaletli olduğunu söyleyebilirim.” dedi.