Ana Sayfa Yunanistan Haber Bir Cep Telefonu İçin Selanik Beyaz Kule’de Bıçaklı Saldırı

Bir Cep Telefonu İçin Selanik Beyaz Kule’de Bıçaklı Saldırı

2
0

Dikkat! Özellikle Selanik’te son döneme hırsızlık olaylarında artış gözlemleniyor. Bir cep telefonu için Selanik’te bıçaklı saldırıya uğrayabilirsiniz.

Selanik’in göbeğinde en merkezi yerlerinden biri, yabancı ve yerli turistlerin en işlek noktalarından biri olan Beyaz Kule yanında güpegündüz bıçaklı cep telefonu hırsızlığı yaşandı.

Çarşamba günü akşam saatlerinde Selanik’te Beyaz Kule meydanında yaşanan olayın görgü tanıklarının aktardığına göre, orta yaşlı bir adam genç bir adamı soymak niyetiyle yanına yaklaşıyor ve gencin elinden cep telefonunu almak üzere bir hamle yapıyor. Genç karşı koyunca da eli bıçaklı adam gencin sol tarafından karın bölgesine bıçak darbesi vurarak elinden cep telefonunu aldıktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştığı belirtiliyor.

Derhal bölgeye intikal eden polis ekipleri bölgeyi abluka altına alarak saldırganı yakalamak üzere geniş bölgede operasyon başlatıyor. Saldırganın kısa sürede olayın yaşandığı bölgeye yakın bir yerde polis ekipleri tarafından yakalandığı belirtiliyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz