Girit Özel Kuvvetler Kulübü, Özel Kuvvetler gönüllülerini orduyu güçlendirmek üzere 10 gün boyunca Evros’a gitmek isteyenleri kaydolmaya davet ediyor.
Girit Özel Kuvvetler Kulübü’nün organizatörlerinden yapılan açıklamaya göre, Meriç sınır bölgesine seyahatın önümüzdeki Cuma ve Cumartesi günleri için planlandığını ve en az 10 gün süreceği belirtiliyor.
Açıklama aynen şu şekildedir:
“Girit Özel Kuvvetler Kulübü, Özel Kuvvetler gönüllülerini orduyu 10 gün boyunca güçlendirmek için sınıra gitmeye davet ediyor.
Organizatörlerden Manousos Trelakis’e birçok telefon geldiğinden dolayı ilgilenen herkes sayfaya mesaj gönderebilir. İsim soyisim, askerliğini yaptığı tarih cep telefonu.
Girit’ten sonra benzeri hazırlıkların Kıbrıs Rum Kesimi’ndeki komandolar tarafından da yapıldığı gelen haberler arasında yer alıyor.