Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Επίσκεψη Αχμέτ Χατζηοσμάν στο Αζερμπαϊτζάν

Επίσκεψη Αχμέτ Χατζηοσμάν στο Αζερμπαϊτζάν

21
0

Την περασμένη εβδομάδα ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, επισκέφτηκε το Αζερμπαϊτζάν ως επίσημος καλεσμένος του κόμματος του Προέδρου Ιλχάμ Αλίγιεφ – Νέο Κόμμα του Αζερμπαϊτζάν.

Ο βουλευτής συμμετείχε στο διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε το κόμμα το Αλίγιεφ με θέμα «Πολιτική εκσυγχρονισμού: νέες προκλήσεις στην οικονομία και την κοινωνία».

Στο συνέδριο συμμετείχαν πολιτικές προσωπικότητες και ακαδημαϊκοί από όλο τον κόσμο. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, καθηγητής Γεώργιος Παναγιωτάκης.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο βουλευτής πραγματοποίησε ομιλία με τίτλο «Νέες προκλήσεις στο παγκόσμιο οικονομικό και πολιτικό στερέωμα: το παράδειγμα της Ροδόπης». Στην παρέμβασή του αναφέρθηκε στην παγκόσμια οικονομική κρίση, με ειδικές αναφορές στην περίπτωση της Ελλάδας.

Μίλησε για σύγχρονες στρατηγικές που πρέπει να προσδιορίζουν το πολιτικό γίγνεσθαι και την παγκόσμια οικονομία και έκανε εκτενείς αναφορές στο παράδειγμα της Ροδόπης.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz